Αλλαγές

Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω κάτι που αγόρασα από το eshop;

Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι που αποκτήσατε μέσω της ιστοσελίδας μας θα πρέπει τα ρούχα να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί, με τις εσωτερικές τους ετικέτες & χωρίς διορθώσεις). Δεν γίνονται αλλαγές σε εκπτωτικά προϊόντα όπως και σε προιόντα που έχουν ήδη αλλαγή. Οι επιστροφές είναι δωρεάν σε περίπτωση αλλαγής νούμερου και η προθεσμία επιστροφής εντός Ελλάδας είναι 10 (ημερολογιακές) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Οι επιστροφές θα γίνονται μόνο στην Ελλάδα.
Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν σας ως προς το μέγεθος. Για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή από τον χώρο σας, επικοινωνήστε με την εταιρεία ΕΛΤΑ courier (www.eltacou.gr) και θα σας στείλουν έναν ταχυμεταφορέα για να παραλάβει το πακέτο σας. Τα βήματα είναι τα εξής:

1- Εκτυπώστε το έντυπο ΕΔΩ και συμπληρώστε τα στοιχειά.

2- Τα στοιχεία όπου θα γίνει η επιστροφή είναι προς:

OURANIA KAY
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΥ ΕΠΕ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 24, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Τ.Κ 10673, 210-6455112 ΕΛΛΑΔΑ

3- Αφού παραλάβουμε θα επεξεργαστούμε το αίτημα σας και θα προχωρήσουμε στην όποια αντικατάσταση.

Ποια είναι η προθεσμία για την πραγματοποίηση της αλλαγής;

Η προθεσμία για την αλλαγή ως προς το μέγεθος του ρούχου είναι δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της παραλαβής.

Ακυρώσεις - Επιστροφές

Τι πρέπει να κάνω για να ακυρώσω – επιστρέψω την παραγγελία μου;

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή προϊόντα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερολογιακών (4) ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα παραλαβής/αποστολής (ταχυμεταφορές και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος και θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι το ouraniakay.com διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει αιτήσεις επιστροφών που έχουν κοινοποιηθεί ή σταλεί εκτός της καθορισμένης προθεσμίας ή ενδύματα που δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν.

* Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιείται σε εκπτωτικά προιόντα.
* Επιστροφή χρημάτων μετά από αλλαγή προιόντος δεν πραγματοποιείται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την επιστροφή είναι αυτά που σας δείχνουμε παρακάτω:

1- Εκτυπώστε το έντυπο ΕΔΩ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας

2- Τα στοιχεία όπου θα γίνει η επιστροφή είναι προς:

OURANIA KAY
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΥ ΕΠΕ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ 24, ΚΟΛΩΝΑΚΙ
Τ.Κ 10673, 210-6455112 ΕΛΛΑΔΑ

Πότε θα λάβω το ποσό επιστροφής;

Μόλις εγκρίνουμε την επιστροφή τα χρήματα σας θα κατατεθούν εντός 48 ωρών από την ημέρα παραλαβής στο iban που μας έχετε υποδείξει.

Προϊόντα ελαττωματικά ή με βλάβη

Τι μπορώ να κάνω αν το προϊόν που παραλαμβάνω είναι ελαττωματικό;

Σε περίπτωση που, κατ’ εξαίρεση, έχετε παραλάβει ένα ελαττωματικό είδος, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ouraniakay.com. Θα επιλύσουμε το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε σχετική ερώτηση, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνώντας στο 210-6455112 ή μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ouraniakay.com

Πώς μπορώ να προχωρήσω σε αγορά;

Η διαδικασία αγοράς στο ouraniakay.com είναι πολύ απλή. Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
1. Επιλέξτε την λεξη “STORE” στο menu bar
2. Κάντε κλικ στο είδος που σας ενδιαφέρει και θα μεταβείτε στις διάφορες όψεις του, καθώς και στο όνομα, τον κωδικό, την περιγραφή, την τιμή, τα διαθέσιμα μεγέθη, τη σύνθεση & τη φροντίδα του.
3. Επιλέξτε ένα μέγεθος και προσθέστε το είδος στο καλάθι. Στη συνέχεια θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των “Συνέχιση αγορών” ή “Διεκπεραίωση παραγγελίας”.
4. Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι για να δρομολογήσετε την παραγγελία σας έχετε στη διάθεσή σας δύο επιλογές: μπορείτε να εγγραφείτε ή να πραγματοποιήσετε μία αγορά ως επισκέπτης.
5. Αφού εισάγετε σωστά τα στοιχεία σας, επιλέξτε “Εισαγωγή”.
6. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής:
7. Ελέγξτε τα στοιχεία σας & επιβεβαιώστε την παραγγελία.
8. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας.
Να θυμάστε ότι οι αγορές που πραγματοποιούνται στο ouraniakay.com είναι απολύτως ασφαλείς, αφού κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να διαθέτουμε τα μέσα, τα οποία εξασφαλίζουν την ασφάλεια των αγορών σας & των προσωπικών σας δεδομένων.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από Τρίτη έως Σάββατο επεξεργάζονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Κυριακή και Δευτέρα επεξεργάζονται την Τρίτη.

Μπορώ να μάθω σε ποια κατάσταση βρίσκεται η παραγγελία μου;

Ναι, μεταβαίνοντας στο τμήμα “ιστορικό παραγγελιών” όπου με τον κωδικό της παραγγελίας σας μπορείτε να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με την παράδοση, μη διστάσετε να
επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ouraniakay.com

Μπορώ να αλλάξω την παραγγελία μου;

Ναι, μπορείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι δεν έχει καταχωρηθεί.

Αν θέλετε να την τροποποιήσετε αφού δρομολογηθεί, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@ouraniakay.com.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας σε χρονικό διάστημα μίας (1) εργάσιμης μέρας.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε τη φόρμα ακύρωσης. Στη συνέχεια στείλνετε τη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ouraniakay.com στο χρονικό διάστημα μίας (1) εργάσιμης ημέρας.

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της ΕΛΤΑ COURIER εντός 5 – 12 εργάσιμων ημερών και σε περιόδους εορτών εντός 6 – 13 εργάσιμων ημερών.
Οι χρεώσεις έχουν ως εξής:
Για τις παραδόσεις στην Ελλάδα:
Τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας:
Ευρωπαϊκή Ένωση: Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ COURIER, εντός 4 -6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης: Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ COURIER, εντός 5- 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής.

Ενδέχεται να υπάρχουν έξτρα χρεώσεις που να προκύπτουν από δασμούς, ισοτιμία, εκτελωνισμούς και άλλες ιδιομορφίες της κάθε χώρας για τις οποίες η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.